A101'de satışa sunulan Viomi V5 Pro Akıllı Robot Süpürge, Dörtlü Laser Lidar Sensörleriyle ön plana çıkıyor. Robot süpürge 3.5 mm’den büyük olan tüm objeleri algılıyor ve 150’den fazla yakın engeli ayırt ederek tüm engelleri aşıyor.

4000 Pa emiş gücüyle toz ve kiri temizleyen süpürge ultra uzun yan fırçaları ile kapsamlı bir temizlik vaat ediyor.

AI Teknolojisiyle geliştirilen Lazer Tarama ve Haritalama özelliğine sahip 4’lü Lidar Sensörleri ile donatılmış Viomi V5 Pro, engeli hızla tanıyor ve bu sayede ortalığı toparlama zorunluluğu da ortadan kalkıyor.

Viomi V5 Pro, ilk haritalamadan sonra otomatik olarak evin haritasını oluşturuyor. Aynı zamanda otomatik süpürme, süpürme ve paspaslamanın önünü açmadan zahmetsiz temizlik sunuyor.

Güneş ve rüzgar enerjisi bakımından 5'inci sıradayız Güneş ve rüzgar enerjisi bakımından 5'inci sıradayız

Ultra uzun ana fırça 2.0 ile Viomi V5 Pro’nun geniş kapsama alanı yüzde 80’e kadar çıkarak zemin ve halıları etkin şekilde temizliyor.

Öte yandan farklı odalar için farklı temizlik modları ayarlanabilen robot süpürgenin vakumlama/paspaslama modunu kullanma, alanları düzenleme, sanal duvarlar kurma, özel temizlik kurma vb. gibi olağan uygulama işlevleri de bulunuyor.

Teknik Özellikler

Viomi V5 Pro Akıllı Robot 2 1280X800

  • Ürün Adı:  Viomi V5 Pro
  • Ağırlık:  9.2kg
  • Pil Kapasitesi:  5200mAh
  • Boyutlar:  350mm*350mm*97.5mm
  • Akım Gücü:  55w/1050w
  • Su Tankı Kapasitesi:  320ml

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Evde kedi besleyen biri olarak uzun araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucu arkadaşlarım ile de fikir alış verişi yaparak karar verip bu modeli almaya karar verdik. 10 günlük kullanım sonucu çok memnunum. Diger arkadaşlarım da bu modeli aldı. 4000 Pascal çekim gücü, 4 lidar sensörü ve sessiz çalışması bu ürünü öne çıkartıyor. Biz çok araştırdık. Siz zahmet etmeyin bu ürünü alın."

"Çeyizime aldım ve denedim şu an için memnun kaldık."

"Ürünü pazar gününden beri kullaniyoruz. günde iki kez salon mutfak ve iki günde bir de tüm evi temizletiyoruz temizleme performansı gayet memnuniyet verici uzun döner fırça sayesinde köşeleri iyi temizliyor. Memnun olmadığım tek husus toz haznesinin çok küçük olması günde bir bazen günde iki defa temizliyorum. Toz haznesi küçük olduğu için bir yıldız eksik veriyorum."

"Ürün müthiş kesinlikle her evde olması gereken bir alet. Sorunsuz geldi."

 "Sürekli su pompası arızası veriyor."

"Fiyat / performans olarak 5 yıldızı hak ediyor. 3 aydan uzun süredir 2 günde bir 67 metre karelik süpürme alanı olan bir evde kullanıyoruz. Sert zeminlerde oldukça başarılı bir süpürme yapıyor. Halı üzerine rahatlıkla çıkabiliyor. Halı üzerinde emiş gücünü otomatik arttırarak oldukça başarılı bir süpürme işlemi yapıyor. Yan fırçası köşeleri temizlemek için gayet iyi. Çok nadiren sarj istasyonunu bulamadığı zamanlar oluyor. Paspas özelliği için beklentinizi çok yüksek tutmayın. Düşme sensörleri nedeniyle siyah zeminli halılarda süpürme yapamıyor."

Editör: Sena ERDOĞAN