AK Parti Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Velioğlu, Kilimli Kaymakamı Murat Kütük’ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Velioğlu, Kaymakam Murat Kütük’e yaptığı ziyarette, adaylığının kesinleşmesi halinde çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğine dikkat çekti.

Kilimli’yi güzel günlere ulaştıracaklarını ifade eden Velioğlu, şöyle dedi:

“Bu gün Kaymakamımızı makamında ziyaret ediyorum. Daha önceki ziyaretlerimizi sivil toplum örgütlerinin başkanı sıfatıyla ziyaret etmiştim. İki tane derneğimizin başkanı sıfatıyla ziyaret etmiştim. Şimdi de Kilimli Belediye Başkanlığına aday adayı olarak müracaat etmiştik bu sıfatla kendisini ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda da kilimli ile ilgili düşündüğümüz, hazırlamış olduğumuz projelere ilişkin kendisi ile görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisinin de çok değerli fikirleri var kilimli ile ilgili. Bir yerleşme süreci ve Kilimliye alışma sürecini Sayın Kaymakamımız geçirmiş bulunuyor. Kilimliyi daha iyi tanıdığını düşünüyorum bu aşamada. Fiziki olarak da binasına, makamına yerleşmiş durumunda. Diğer kamu binaları da kamu teşkilatları da binaları yapılanmaya devam ediyor. Kilimlili birisi olarak bunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. Kilimli de ki düşündüğümüz projelere ilişkin bugün görüş alışverişinde bulunduk. Bazı hususları kendisi ile paylaşacağız. Bundan sonraki süreçte de adaylığımız kesinleşirse bu istişarelerimiz ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Belediye Başkanı olmayı bize Allah nasip ettiyse ondan sonra da zaten el ele kol kola Kilimli’yi ileriye getirmek için yoğun bir şekilde bir işbirliği süreci ve projelendirme süreci bizi bekliyor. Bu anlamda bugün yaptığımız nezaket ziyaretinde görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisine kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Biz aday olsak da olmasak da, Belediye Başkanı olsak da olmasak da zaten bir Kilimlili iş adamı, Kilimlili bir vatandaş olarak kendisinin her zaman yanında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Zaten daha önce de yaptığımız çalışmalarla bunu da ortaya koymuş bulunuyoruz. İnşallah bu desteklerimizle beraber Kilimli’yi çok daha güzel günlere hep beraber ulaştıracağız diye düşünüyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Murat Kütük de şöyle dedi:

“Ümit Bey geldiğimizden bugüne kadar sürekli görüştüğümüz fikir paylaşımında bulunduğumuz değerli bir iş adamımız. Kilimli’nin önde gelen ailelerinden birinde mensup, Kilimli de her zaman ilkleri yaşamaya, yaşatmaya çalışan bir aile. Şu anda da Adalet ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkan aday adayı. Tabii ki kime nasip olacağını şu anda bilmiyoruz; ama Ümit Beyin yüksek tahsil yapmış biri olarak projeleri her zaman bizim için değerlidir. Kendisinin de bahsettiği gibi Belediye Başkanlığı nasip olur veya olmaz ama her zaman kilimli için bir şeyler yapmaya çalışan birisidir. İnşallah nasip olursa biz, Kilimlide kim Belediye Başkanı olursa olsun halkın seçtiği birisi olarak biz onunla beraber çalışacağız. Ümit Beyle şahsi olarak dostluğumuz her zaman devam eder ve fikirleri bizim için her zaman önemlidir. Değer verdiğimiz bir kişidir. Şu anda da biz kuruluş aşamasında bulunuyoruz. Bu konularda ve kilimli ile ilgili düşüncelerini paylaşmak üzere bizlere geldi. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Kaynak: iha