Konuya ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, kentsel dönüşümün müjdesini vererek yaptıkları açıklamada: “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar canla başla Erzincan için ülkemiz için çalıştık. Erzincan’ımızın kentsel dönüşüm projeleri hedeflerimizin en önemlileri arasındaydı. 

Son deprem felaketleriyle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha iyi anladık. Bu sebepten ötürü şehrimizde kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmektedir. Uzun zamandır takipçisi olarak gerek bakanlarımız gerek genel müdürlerimizle görüşmelerimiz sonucunda Kızılay ve Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yapılacak 532 adet konut ve 107 Adet Dükkân yapım işi ihalesinin 10 Nisan saat 10:00’da yapılacağının müjdesini vermek istiyoruz. İhale süreci sonrasında da gerekli itiraz süreci ardından yapım sürecine geçilecektir. 

Anagold, başsağlığı mesajı yayınladı Anagold, başsağlığı mesajı yayınladı

Şehrimizde eski ve riskli yapılaşmanın olduğu iki mahallemiz daha yeni bir vizyona kavuşacak. Erzincan için hayırlı olsun. Her konuda olduğu gibi bizleri her daim destekleyen AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a, Erzincan adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz