Erzincan Ulalar Mahallesi’nde bulunan su kanalı, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için DSİ tarafından telle çevriliyor. DSİ ekipleri ev ve ahırı kanal çevresinde bulunan, Yılmaz Can isimli vatandaşın dikmiş olduğu ağaçların tel çekmeye engel olduğu gerekçesiyle kesilmesi gerektiğini belirterek, vatandaşa ağaçları kesmesini, aksi halde kendilerinin kesmek zorunda kalacaklarını ilettiler.

Azerbaycan, Ermenistan'ın Karabağ'daki Suçlarının Hesabını Vermesini İstiyor Azerbaycan, Ermenistan'ın Karabağ'daki Suçlarının Hesabını Vermesini İstiyor

Yılmaz Can ise 20 yıllık ağaçları kesmenin kendisi için mağduriyet oluşturacağını, ağaçların kesilmeden de tel çekilebileceğini söyleyerek yetkililerden çözüm bekliyor.

Yılmaz Can konu ile ilgili; “Planlanan tel örgü çerçevesinde kanal çevresinde bulunan ağaçların tel örgüye zararı olmamasına rağmen, maalesef 27 adet ağacımız kesilmek isteniyor. Bu ağaçların kesilmesi bize mağduriyet yaşatacaktır. Yetkililerimizin bu konuda bizleri anlayışla karşılamalarını bekliyoruz ve ağaçlar kesilmeden bir çözüm istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Adem Küçükkaya