Konu ile ilgili piyasa hareketliliğini değerlendiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ile borçlanacakları son kez uyardı. Küresel piyasalarda yaşanan her yeni gelişmeyi Türkiye ekonomisi ile birlikte değerlendirerek yatırımcıya yön veren İslam Memiş piyasalardaki beklenti ile yatırımcının dikkat etmesi gereken bazı konulara dikkat çekti.

Ünlü Analistin 2024 Altın Beklentisi!

İslam Memiş “Ons altın 2063 dolar seviyesi ile karşımızda. 2024 yılı itibariyle 2000 dolar dip seviyesi olacak. Yılın ilk çeyreğinde gram altın için 2.250 lira ons altın için 2.150 dolar seviyesinde bir yükseliş görmekteyim. Yılın tamamındaysa ons altın 2.350 dolar seviyesinde."

“Elinde Altını Olanlar Acele Etmeyin”

"Gram altın yeni yılı 2.700 seviyesinde bir yükselişle tamamlayacak. Gram altın her ay yeniden rekorunu tazeleyerek yükselecek. Bu yüzden elinde altın bulunanlar acele etmesin 2024 yılı altının yılı olacak.”

İslam Memiş "kısa süreli düşüşlere aldanılmaması gerektiğini" söyleyerek altın yatırımcısını uyarırken "Altınla borçlanmayın ama borçlanmak zorundaysanız 3.000 TL seviyesini göz önünde bulundurun" diyerek ekledi.

2. El Otomobillerde Satışlar Düşerken Fiyatlar Yükseldi 2. El Otomobillerde Satışlar Düşerken Fiyatlar Yükseldi

Editör: Doğu Gazetesi