MSB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, bedelli askerlik hizmeti kapsamında 2024 yılında silah altına alınacak yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri sınıflandırma kurulu tarafından belirlendi. Sonuçlar, e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenilebilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi.

Öte yandan, talep halinde celp dönemi değişikliği kontenjan durumuna göre e-Devlet’te ’Askerliğim’ uygulamasından ve askerlik şubelerinden yapılabilecek.

Kaynak: iha