Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon, Erzincan’da yaşanan sel felaketi sonrası çalışmalarda emeği olanlar teşekkür etti.

Limon açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “9 Haziran 2022 tarihinde İlimizin farklı noktalarında yaşanan sel felaketinin başlangıcından itibaren yoğun bir çaba sarf edilerek, büyük bir felaketin yaşanmasının önüne geçen ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen; Başta Son Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye, Erzincan Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır’a, özellikle sel felaketin başlamasıyla hemen müdahalede bulunan ve esnaf ve sanatkârlarımızın mağdur olmamasını sağlayan Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun ve İlgili Kurum Müdürlüklerimizle birlikte fedakârca gece gündüz çalışan kurum personellerimize çok teşekkür ediyorum.

Devletimiz, tüm imkânları ile seferber olmuştur. Bir taraftan hasar tespitleri yapılırken, diğer taraftan yaraların bir an önce sarılması için gereken çalışmalar devam etmektedir.

Su baskını ve sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim İlimizi, ülkemizi ve milletimizi afetin her türlüsünden muhafaza eylesin.”

Editör: Doğu Gazetesi