AK Parti Genel Başkan Vekili, son Başbakan Binali Yıldırım, geldiği baba ocağı Erzincan’da partililer ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.
AK Parti Genel Başkan Vekili, son Başbakan Binali Yıldırım, baba ocağı Erzincan’da vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Karşılamaya AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karman ve Burhan Çakır, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
Karşılama programında bir konuşma yapan Yıldırım; “Erzincan’da olmaktan, hemşehrilerimle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Gecede olsa gündüzde olsa hemşehrilerimizle birlikte oldu mu her şeyi unutuyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Bayramı hep beraber burada karşılayacağız. Ama Mayıs ayının 14’ünde bir bayramımız daha var. Can Erzincan 14 Mayıs’ta Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçmeye hazır. Erzincan işi bitirmiş. Çok çalışıp daha çok gayret edeceğiz. Gayret bizden tevhid Cenab’ı haktandır. İnşallah Erzincan ikide iki yapacaktır” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya'da incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya'da incelemelerde bulundu

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz