Ücretsiz paket değiştirme teklifi ile sunulan bu kampanya paket değişikliğinde bulunan hak sahipleri için 30 GB'a kadar ek internet fırsatı sunacak. Yeni Turkcell'lilere özel veya Turkcell'li olup paket değişikliğinde bulunacaklar için sunulan bu faydadan yararlanmak isteyenlerin Türkcell’in avantajlar dünyasını ziyaret etmesi yetecek.

Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı

Tanışma Paketleri Ucuza Geliyor!

Turkcell'in bir dolu kampanyası 10 yıl ve üzeri Turkcell'liler için her hafta onlarca bedava GB hediye edecek. İlk kez Turkcell'li olacaklar için faturalı abonelik başlatanlar GB tanışma seti kampanyasına başvuruda bulunabilir.

Bireysel müşteriye özel tanınan bu fırsat 15 GB'a kadar internet, 750 dakika ve 250 sms fırsatı sunuyor. Üstelik ilk başvuruya özel 20 GB internet hediye ediliyor.

4.5 G Salla Kazan Kampanyası Nedir?

Turkcell'in yılın son günlerine özel ev interneti fiber kampanyaları indirimli olarak satışta yer alıyor. Superonline fiber giriş paketleri 100 Mbps fiber hız deneyimini sadece 280 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Üstelik tüm Turkcell'liler 4.5 G salla kazan kampanyası ile bedava internet, dakika ya da sms fırsatından 5 Ocak 2024 tarihine kadar faydalanabilecek.

Editör: Doğu Gazetesi