CHP Erzincan Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun bir şekilde yapıldığı Erzincan Akyazı Yerleşkesinde halk tarafından coşku ile karşılandı. 


Sarıgül açıklamasında, bölgede yaşayan halkın sorunlarına hakim olduğunu beyan ederek bölgede son yıllarda baş gösteren tarım ve içme suyu sorunundan bölgede yaşayan ve hayvancılık faaliyeti yapmakta olan Şavak Aşireti'nin mera sorununa kadar bütün problemleri en kısa sürede çözeceklerini söyledi. 

Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma


Sarıgül; "Erzincan ovasının ortasında Fırat nehri akarken su sorunu yaşanıyorsa ve coğrafya olarak hayvancılığa uygun bir yapıya sahip iken mera sorunu yaşanıyorsa bu yönetimsel bir sorundur" dedi . 
Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs'ta milletvekili seçildiği andan itibaren Tarım ve Hayvancılığa uygun olan Erzincan'da sorunların en kısa sürede çözüleceğini ve Erzincan'ın ülke ekonomisine katkı sunan ve katma değer üreten bir şehir haline geleceğini söyledi.
 

Editör: Sena ERDOĞAN