Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın."

AK Parti aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı’nın bir diğer üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylarının aynı şevkle destekleneceğini belirtti. Erdoğan, “Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı azim, şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak. Unutmayınız en iyi seçim çalışması halkın içinde olmak, milletle beraber olmaktır. Medya ve sosyal medya elbette önemlidir. Ama asla sahada çalışmanın, gönüller kazanmanın yerini tutmaz. Sokakta, çarşıda, pazarda varlık göstermeden siyaset yapılmaz. Mahalli idarelerde asıl yük belediye başkan adayımızın omuzundadır. Adaylarımız herkesten daha fazla çalışmak, daha fazla koşturmak, daha fazla yoğrulmak, ter dökmek, emek vermekle mesul ve mükelleftir. Hep beraber bunu başardığımızda Allah’ın izniyle muhalefetin kale olarak gördüğü yerler dahil tüm belediyelerde zafer bizim olacaktır. Yeter ki biz işimizi hakkıyla yapalım, mesuliyetimizin hakkını verelim, gerisi rabbimizin yardımıyla inşallah gelecektir” ifadelerine yer verdi.

“Buradaki her bir arkadaşıma sonuna kadar güveniyorum”
AK Parti Belediye adaylarına güvenini ifade eden Erdoğan, eski belediye başkanlarını da unutmadı. Erdoğan, “Partimizi ve ittifakımızı milletimize karşı mahcup etmeyeceğinize yürekten inanıyorum. Bugüne kadar AK Parti'nin hizmet sancağını şehirlerinde gururla dalgalandırmış olan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bayrak yarışında yerini yeni arkadaşlarımıza bırakan belediye başkanlarımıza emekleri ve gayretleri için şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Sena ERDOĞAN