Fakat beklemediği bir oyunla karşılaştı. Kartını emanet ettiği garson tarafından dolandırıldığını bir sonraki gün ancak fark edebildi.

İstanbul'da hayatını sürdüren Mustafa Çoban isimli bir vatandaş canı sıkkın olduğu için kafa dağıtabilmek adına bir gece kulübüne gitti. İddiaya göre garson 5.000 lira çekmesi gereken hesabı 94 bin lira olarak kartından fark ettirmeden aldı.

A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor! A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor!

Meğer Şifresini…

Bu harcamanın detayını ancak bir sonraki gün fark edebildi. Keyifli bir akşam geçirdikten sonra yanına gelen garsona kredi kartını emanet etti. O sırada şifreyi öğrenen garson habersiz olarak 94.000 TL para çekti.

“Gazinoyumu Kapattım?”

Bir sonraki gün internet bankacılığından hesabını kontrol eden Çoban 3'er dakika arayla hesabının boşaltıldığını fark ettikten sonra 5000 lira yerine 94.000 lira alındığını görünce şu yorumda bulundu:

“Bu hırsızlık ve soygunculuktur. Haberim olmadan param çalınıyor. Ben gazinoyu mu kapattım? Bu kadar ne yapmış olabilirim.”

Suç Duyurusunda Bulundu!

“Bir gecede 1.500-2.000 lira harcayayım. Ben de bir stres atayım dedim” diyerek serzenişte bulunan Çoban konuyla ilgili “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyerek suç duyurusunda bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi