Dönemin en popüler elektronik mutfak aletlerinden olan Airfryer, şüphesiz ki mutfakta büyük işler başarıyor. Lezzet severlerin ise mutlak tercihi oluyor. Peki en iyi Airfryer hangisi? Kullanıcılar hangi markayı öneriyor?

Philips Airfryer XXL Connected HD9880/90

Philips Airfryer Jpeg 960X960

Kapasite: 8.3 L

Güç: 2200 W

Türkiye’nin ilk sanal influencer’ı ALARA X’in hikayesi Türkiye’nin ilk sanal influencer’ı ALARA X’in hikayesi

Diğer Özellikler: Akıllı airfryer, tarif desteği, termometre, kolay temizlik

Philips’in en büyük airfryer modeli olan ürün, 8.3 L kapasitesiyle göz dolduruyor. Üstelik NutriU ile uzaktan bağlantıya da sahip olan ürün, yemek pişirme işlemini oldukça kolaylaştırıyor. 

Electrolux E6AF1-6ST AirFryer

Kapasite: 5.4L

Güç:  1800 W

Diğer Özellikler: Dokunmatik LCD ekran, 8 program, paslanmaz çelik, zaman ayarı

5.4 L kapasitesiyle birlikte büyük porsiyonlu yemekler için de pişirme alanı sağlayan model, paslanmaz çelik kasasıyla bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca 8 farklı tarif için ayarlanabilir programı bulunuyor.

COSORI Airfryer

Cosori Airfryer 883X960

Kapasite: 5,5 L

Güç: 1700 W

Diğer Özellikler: 11 ön ayar, ısıtma ve sıcak tutma işlevi, dokunmatik LCD ekran, ücretsiz tarif kitabı

Cihaz, içerisinde barındırdığı Thermo IQ teknolojisiyle birlikte yemeklerinizin her zaman eşit ve sulu pişmesine yardımcı oluyor. Ürün, içlerinde ön ısıtma ve sıcak tutma işlevlerinin de yer aldığı toplamda 11 farklı ön ayar ile birlikte geliyor. 

Yui M30 Maxifry

Kapasite: 6,5 L

Güç: 1800 W

Diğer Özellikler: Sıcak tutma, otomatik kapanma, akıllı airfryer, 8 ön ayar

Ürün, YUI mobil uygulamasıyla birlikte kontrol edilebiliyor. Zamanlayıcı da dahil olmak üzere birçok özellik, bu uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor. Yeni ve gelişmiş hava dolaşım teknolojisi ise pişirme verimini %40 artırırken %90 oranında daha az yağ kullanımı sağlıyor.

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1

Karaca Air Pro Cook Xl 2 In 1 640X960

Kapasite: 4.9 L

Güç:  1550 W

Diğer Özellikler: Yoğurt hazırlama, sebze ve meyve kurutma, kolay temizlik, konuşarak bilgilendirme, sulu yemek tenceresi

Air Pro Cook XL 2 in 1 modeli, içerisinde barındırdığı birçok yeni teknoloji ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Diğer modellerin aksine yoğurt hazırlama, ısıtma, sulu yemek ve sebze-meyve kurutma programlarını da kullanıcılarına sunan ürün, bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabiliyor. 

Xiaomi Air Fryer 6L

Kapasite: 6L

Diğer Özellikler: Buz çözme, yoğurt yapımı, meyve ve sebze kurutma, 24 saate kadar akıllı programlama 

Tek bir cihazın içerisinde yoğurt yapma makinesi, meyve kurutucu, mikrodalga fırın ve elektrikli fırın işlevlerinin birleştiği bir ürün olan Xiaomi Air Fryer, sunduğu işlevlerle en iyi ve en çok satan Airfryer’ların başında geliyor.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 L

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 L 960X960

Kapasite: 3.5 L

Güç: 1400 W

Diğer Özellikler: Akıllı airfryer, yüzlerce tarif desteği, buz çözme, meyve kurutma, yoğurt yapımı, kolay temizlik

Çok popüler olan bu ürün, 24 saate kadar sürekli pişirme özelliği ile göz dolduruyor. Xiaomi uygulamasında yer alan akıllı tarifler ise akşam yemeği için tarif düşünme derdini ortadan kaldırıyor. 

Tefal FW2018 Easy Fry & Grill & Steam+

Kapasite: 6.5 L

Güç: 1700 W

Diğer Özellikler: Izgara ve buhar ile kızartma, 7 otomatik program, ekstra çıtırlık teknolojisi, 30 farklı tarif, 60 dakika zamanlayıcı

Büyük ailelerin ve profesyonellerin en sık tercih ettiği ürünlerden olan Tefal FW2018, üç farklı cihaz işlevini tek başına gerçekleştirebiliyor. Hava ile kızartmanın yanı sıra ızgara ve buharda pişirme imkanı da tanıyan ürün, 6.5 L sepetiyle dikkat çekiyor. 

Kumtel Digital Fastfryer HAF-02

Kumtel Digital Fastfryer Haf 02 960X960

Kapasite: 5.5 L

Güç: 1500 W

Diğer Özellikler: 8 ön ayar, dokunmatik dijital ekran, zamanlayıcı, taşınabilirlik

Türkiye’de üretilen ürün, küçük yapısına rağmen 5.5 L kapasitesi ile kalabalık aileler için dahi uygun. Sekiz farklı ön ayar ile birlikte gelen ürün, aynı zamanda 200 dereceye kadar ayarlanabilir sıcaklık ve zaman ayarıyla da dikkat çekiyor. 

Editör: Sena ERDOĞAN