Ergan Dağı Kayak Merkezi, havaların soğuması ve tesisin çalışmasıyla özellikle kayakseverlerin uğrak noktası oldu. Özellikle üniversite öğrencilerinin tercih ettiği ikinci etap, müzik eğlence ile coşmak isteyenler için biçilmiş kaftan. 

Bu hafta sonu da Ergan'da kayakseverlerin yoğun ilgisi vardı Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun da katıldığı etkinliklerde gençler yarıştı, ödüllendirildi. Sonrasında ise etkinliğe katılanlar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 2. ve 3. etapta kayak severlere hizmet vermeye devam eden Ergan dağı kayak tesisleri, kar manzarasının yanısıra güzel hava ile birlikte donan Ardıçlıgöl ile büyük ilgi uyandırdı. 

BOTLA KARDA RAFTİNG YAPTILAR

Haftasonu organizasyonlardan birisi olan 'Rafting botu ile kayak' etkinliği de Ergan dağını ziyaret edenlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Denizi olmayan Erzincan’da üretilen balıklar Trabzon ve Elâzığ’a sevk ediliyor Denizi olmayan Erzincan’da üretilen balıklar Trabzon ve Elâzığ’a sevk ediliyor

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile İl jandarma komutanı'da Jandarma Kıdemli Albay Veysel Yanık'ta rafting botu ile kayanlar arasında yerini aldı. Bottan hemen indikten sonra açıklama yapan Erzincan Valisi Aydoğdu, "Suda rafting yapmıştık. Ancak karda bir başkaymış. Heyecen ve adrenalin herşey var. Herkese tavsiye ederim" dedi. 

ERGAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Mücahit Özdemir