Mülkiyeti Erzincan Belediyesine ait alan Fatih Mah.(Yunus Emre) ve Hocabey Mahallesinde olan 16 işyerini açık teklif usulü ile ihaleye çıkıyor. Yayınlanan ihale ilanında bu belgelere sahip herkes müracaat edebilir.

 Kimlik Belgesi ve Fotokopisi, İkametgâh Belgesi,  İmza Beyannamesi, Teminat alındı makbuzu veya teminat mektubu, Şartname alındı makbuzu, Vekâleten ihaleye iştirak edecekler için vekâletname,  Derneklerin ihaleye girmek istemesi halinde Yönetim Kurulu Kararı ve ihaleye girecek kişiye yetki verildiğine dair karar,  Şirketler ve Kooperatifler oda kayıtlarını tüzük ve temsile yetki belgesini ortak girişim halinde ortaklık belgesi ve imza sirküleri vermek zorundadır,  Şirketler idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,  Belediyeye borcu olmadığına dair belge.

Aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde Aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde

İhale tarihleri ise şöyle: 31.10.2023 ve 07.11.2023 de yapılacak. İhale ile ilgili detaylara sayfamızın Resmi İlanlar kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Saliha Kara