Erzincan

Erzincan’da 163 Genç, Kur’an Yolculuğunu Tamamladı: Bu Onur Törenle Taçlandırılacak

Erzincan'da hafızlığını tamamlayan 163 öğrenci için düzenlenecek icazet töreni 18 Ekim’de gerçekleşiyor. Törenin detayları ve davet bilgileri haberimizde.

Abone Ol

Erzincan'da hafızlıklarını tamamlayan 163 öğrencinin icazet sevinci büyük bir törenle taçlandırılıyor. Erzincan Valiliği ve İl Müftülüğü tarafından organize edilen "Hafızlık İcazet Merasimi", 18 Ekim 2025 Cumartesi günü düzenlenecek.

Gerçekleşecek programa tüm halk davet edilirken, törenin Erzincan Merkez Spor Salonu’nda yapılacağı bildirildi. Spor salonunda saatlerin ilerlemesiyle birlikte manevi atmosferin zirveye çıkması bekleniyor.

Kur'an-ı Kerim'e gönül veren genç hafızlar, emeklerinin meyvesini bu anlamlı törende alacak.

Erzincan halkının yoğun katılımının beklendiği etkinlik, hafızlık geleneğinin yaşatılmasına ve yeni nesillere aktarılmasına katkı sunmayı amaçlıyor.