2026 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlık etti.
Toplantıya; AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, il genel meclisi başkanı ve üyeleri ile yatırımcı kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.
Toplantıda, yatırımcı kurumların bölge müdürleri tarafından Erzincan genelinde devam eden ve planlanan yatırımlar ile projelere ilişkin sunumlar yapıldı. Kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular ayrıntılı şekilde ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantının sonunda konuşan Vali Hamza Aydoğdu, devam eden projelerin titizlikle takip edilmesi ve belirlenen hedef süreler içerisinde tamamlanmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Aydoğdu, tüm birimlerin koordinasyon içinde ve hassasiyetle çalışması gerektiğini belirterek, kurum amirlerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.