Koç

Sağlıklı ve gür saçlara sahip olmak sizin için önemli. Saçlarınıza özel bakım uygulamalı ve yüzünüze uygun saç kesimlerini seçmelisiniz. Cildiniz için canlandırıcı cilt bakımına yönelmelisiniz. Cildinize uyguladığınız bakım kürlerinin içerisine yeşil çaya da yer verebilirsiniz.

Boğa

Boğa burcu kadınları olarak makyajlarda ve kıyafetlede pastel tonları tercih etmelisiniz. Parfüm kullanımına da büyük önem veren boğa kadınları, en kaliteli ve en pahalı parfümü kullanmak isterler. 

İkizler

 İkizler kadını aynılıktan sıkıldığı için her zaman farklı şeyler denemek ister. Çabuk sıkılan kişilikleri nedeniyle giyim tarzları, makyajları ve hatta saçlarıyla bile çokça oynayabilirler. Ancak soğuk renklerden ziyade sıcak renkler onlara yakışıyor. Sarı ve turuncu İkizler burcu kadınlarının favori renklerinden. Cilt bakımında bal maskesi kullanbilirer.

Yengeç

İddialı makyajlar yapmazlar ama ruj sürmeyi severler. Yengeç kadını cilt bakımı konusunda biraz tembel olsa da görünümüne önem verir. Cilt bakımınızda elementinizle uyumlu turp, adaçayı veya pirinç kullanarak daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Aslan

Aslan burcu kadınları tırnak bakımına büyük önem verirler. Keskin ve iddialı bakışlar Aslan burcu kadınlarına çok yakıştığı için iddialı göz makyajlarıyla ruh hallerine hava katabilirler.

Başak

Başak burçları, kişisel bakımlarına ekstra özen gösterirler. Ciltlerinin pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini isterler. Bu nedenle yüksek nem oranıyla cildi aydınlatan bakım kremleri ve maskeler kullanabilirler. Evde doğal malzemelerden maske ve bakım kürleri hazırlamayı da çok severler. Kahve telvesini bile maske olarak görebilirler. 

Terazi

Çekici ve iddialı bir giyim tarzları vardır. Pürüzsüz güzelliğine önem verdikleri için cilt bakımına düşkündürler. Doğal görünümlü makyajlar yapıp saçlarının yumuşak ve sağlıklı görünmesine özen gösterirler.

Akrep

Akrep burçları cilt bakımında tek bir ürün alır ve o ürünü yıllarca kullanmaya devam ederler. Pastel ve sıcak tonlar onlara göre değildir. Akrep kadını makyajda koyu tonlar kullanmalı ve gözlerine buğulu bir görünüm kazandırmalıdır.

Yay

Kendi istediği gibi yaşayan Yay burcunun cilt bakım rutini oluşturması diğer burçlara göre daha zordur. Çoğu zaman sadece cildini temizleyen Yay burcu kadınlarının güzellik sırrı saçlarıdır. Saç trendlerini çok iyi takip ederler ve saçlarına verdikleri şekillerle dikkat çekerler. Yay burcu bir kadınsanız büyük örgüler ve at kuyruğu saçlarınıza çok yakışacaktır. Makyaj yapmasanız bile yapacağınız zaman moru tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Van'da uyuşturucu operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı Van'da uyuşturucu operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı

Oğlak

Makyaj ve giyimde daha klasik bir tarz seçerler. Neon ve parlak renkler Oğlak burcu kadınlarına göre değildir. Oğlak kadını cilt bakımında pek çok ürünü kullanmayı sevmez. Cildine en uygun ürünü bulmak ve yıllarca kullanmak isterler.

Kova

Dikkat çeken makyajlar, neon renklerle yapılan göz makyajları Kova burcu kadınlarının favorisidir. Farklı olmayı sevdikleri için kendilerine has bir giyim tarzları vardır. Saçlarına çok önem verirler ve rengiyle oynamaya eğilimlidirler. Cilt kusurlarından hoşlanmayan Kova burcu kadınları sivilce ve sivilce önleyici kremleri kullanmaya daha yatkındırlar.

Balık

Masallardaki prenseslere benzemeyi sevdikleri için mavi tonlarında makyaj yapmayı, pastel tonlarda giyinmeyi severler. Ciltlerinin kusursuz görünmesi için en ufak detayı bile gözden kaçırmazlar. Pek çok güzellik ürününü satın alıp, sıkılmadan deneyebilirler.

Editör: Sena ERDOĞAN