Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 26. dönem mezuniyet töreni düzenledi.

Törene Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner, akademisyenler, öğrenciler ve aileler  katıldı.

Hukuk Fakültesi bahçesinde renkli görüntülerle gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle bu yıl EBYÜ Hukuk Fakültesi’nden 370 öğrenci mezun oldu. Törende Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Döner günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptılar.

Törende konuşmaların ardından dönem birincisi Kübra Altun, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra mezun olan öğrenciler diplomalarını Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi üst yönetimi, Hukuk Fakültesi Dekanı akademisyenlerin ellerinden diplomalarını alarak meslek yemini ettiler.

Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atmasının ardından çalınan müzikler eşliğinde oyunlar oynanıp halaylar çekilmesiyle son buldu. Törende renkli görüntüler oluşurken mezun öğrenciler arkadaşları ve ailelerine sımsıkı sarılarak mezun olmanın gururunu doyasıya yaşadılar.

Editör: Doğu Gazetesi