Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu, öğrencilerine yeni bir müzik serüveni sunuyor. Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP “Hep Birlikte Aileyiz” projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla okula 15 adet keman kazandırıldı.

Öğrenciler, kendilerine hediye edilen kemanlarla sosyalleşme ve müzik eğitimleri almaya başladı. Proje yetkilileri, bu tür girişimlerin öğrencilerin kişisel gelişimine ve sosyal ilişkilerine önemli katkı sağladığını vurguladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün projedeki rolü, yalnızca eğitim materyali sağlamakla sınırlı kalmayıp, öğrencilerin müzik yoluyla bir araya gelmesini ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Minik öğrencilerin kemanla tanışması, okulda hem öğrenme hem de eğlence dolu anların kapısını araladı. Projenin ilerleyen günlerinde, öğrencilerin performanslarını sergileyebileceği etkinliklerin de planlandığı bildirildi.

Muhabir: Merve Kiraz