Yalınca Köyü Cemevi’nde düzenlenen toplantıya, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Merkez Köylere Hizmet Birliği Müdürü Ufuk Akpınar, Yalınca, Girlevik, Tatlısu, Günbağı, Kalecik, Karatuş ve Kılıçkaya köylerinin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

MEŞVERET ERZİNCAN Projesi hakkında muhtarlarımıza ve köy sakinlerine bilgiler veren Vali Mehmet Makas, vatandaş odaklı kamu yönetimi çerçevesinde çalışmalara devam edildiğini belirterek, yapılan tüm çalışmalarda asıl amacın vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek olduğunu belirtti.

Ardından katılımcıların istek ve sorunlarını dinleyen Vali Makas, hem vatandaşlarımızla bir araya gelmek, hem de vatandaşlarımızın taleplerini bizzat yerinde ve kendilerinden dinlemek için MEŞVERET ERZİNCAN toplantılarının düzenlendiğini belirten Vali Makas, düzenlenen bu toplantılara katılımlarından dolayı muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi