Üzümlü ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından Fatih İlkokulu öğrencilerine yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Şube Müdürlüklerini ziyaret etti.
Minik ziyaretçiler, emniyet birimlerinde görevli polis abi ve ablalarıyla keyifli vakit geçirerek teşkilatın görevlerini yakından tanıma imkânı buldu. Öğrenciler hem eğlendi hem de polislik mesleği hakkında bilgilendirildi. Etkinlik boyunca öğrencilerin neşesi ve heyecanı görülmeye değerdi.
Bu tür etkinliklerin, çocukların güvenlik güçlerine olan bakış açılarını olumlu yönde etkilediği ve toplumsal bağları güçlendirdiği vurgulandı.





