Başkan Ertan Buyruk mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bugün 9 Mayıs bundan 34 yıl önce bir grup işadamı Müstakil İş Adamları Derneği’ni kuruyor MÜSİAD. Ve bugün baktığımız zaman derneğin ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz. MÜSİAD Üretim, MÜSİAD değer, MÜSİAD güç, MÜSİAD teknoloji, MÜSİAD ahlak, MÜSİAD emek, Müsiad üretici, MÜSİAD yardımsever, MÜSİAD güç birliğinin oluştuğu bir dernektir.

Rektör Levent 19 Mayıs kutlamalarına katıldı Rektör Levent 19 Mayıs kutlamalarına katıldı

Müstakil iş adamları o zaman 12 iş adamıyla bir araya gelip bugünkü dünyanın en saygın prestijli sivil toplum kuruluşu haline gelmesini sağlamıştır. MÜSİAD kurucusu sayın Erol Yarar bey ve arkadaşları sayesinde MÜSİAD’ın 2023 yılı itibarıyla üye sayısı 13.000'i, yurt içi ve yurt dışı şube sayısı 165'i aşmıştır. 14 yıldır devam eden kuruluş yıl dönümünde Türkiye’nin Gücü programı MÜSİAD ‘ine iyi şekilde anlatıyor.  dava arkadaşlığın bir ve beraber olduğumuz yolumuzun, birliğin ve beraberliğimizin gücü olan  MÜSİAD 34. yılını kutluyoruz.

Türkiye’nin dünya konjonktüründen bakıldığında güçlü ve kalıcı olması için çok çalışmak gerektiği bilen MÜSİAD bu yolda katkılarıyla yola devam etmektedir. Üretimin dışında eğitim ve yardımsever ile farkındalık oluşturuyor.  Türkiye’nin gücüne güç katmanın yolu bir ve beraber olmaktan geçer. Türkiye’nin gücü parti gözetmeksizin, bölgesel ayrımcılığın gözetilmediği vs hep birlikte ülkemizin kalkınmasında büyük küçük demeden birliğin sağlandığı güç MÜSİAD’dir. Erzincan MÜSİAD başkanı olarak aynı duygu ve düşünceler ile şehrimizin gelişmesi için ne yapabiliriz diyerek 2021 Haziranın da yola çıktım. Evet, yapılması gereken o kadar çok şeyler var ki.

Ülkemiz her geçen gün gelişen dünya sıralamasında çıtasını sürekli üstlere çıkarırken Erzincan niye yerinde durarak ülkemize katkıda bulunamaz.  Şehirlerin gelişimi her zaman el birliği ile olur. Şehrin sorunu bellidir, önemli olan bunların çözümünde birliktelik ile hareket etmektir. Bizler bu manada dersimizi bilir ona göre de varız.  Çünkü gücün adı MÜSİAD.

Bölgesel toplantılar,  yurtiçi yurtdışı toplantılar ile Erzincan’a katkıda bulunmak için sürekli çalışıyoruz. Ben bu duygu ve düşüncelerle MÜSİAD‘ın 34. yıl dönümü kutluyor, ülkemize milletimize daha nice hizmetlerde bulunmasını diliyorum.”

Editör: Adem Küçükkaya