Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Dünya Yetimler Günü münasebetiyle düzenlenen iftar programına katılarak çocuklarla iftar yaptı.  

18 Nisan Perşembe Erzincan’da bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak 18 Nisan Perşembe Erzincan’da bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak

İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından 2013 yılından itibaren her yıl Ramazan Ayının 15. günü ‘’Dünya Yetimler Günü’’ olarak anılmasının kararlaştırılması nedeniyle Tercan Kaymakamlığı’nca, Tercan Öğretmenevinde öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri için iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programında konuşan Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, ‘’Bizler yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Yüce dinimizde yetim ve öksüzlere çok önem ve değer vermiştir. Gerek Kaymakamlığımız gerekse diğer kurumlarımız ile sadece Ramazan Ayında değil yetim ve öksüz kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız.’’ diyerek daveti kabul eden ailelere teşekkürlerini iletti.
Düzenlenen iftar programına Kaymakam Cafer KaymakçI ve eşi Ümmühan Kaymakçı’ nın yanı sıra Tercan Cumhuriyet Savcısı Cemre Saygın, Tercan İlçe Jandarma Komutanı Jan Kd. Bnb. Emre Çapan, Tercan İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı, kurum amirleri, şehit aileleri, öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri katıldı.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz