Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer,  Fakülte Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sevil Karahan Yılmaz ve  Dr. Öğr. Üyesi Serap Sökmen, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. 

Hemşirelik Eğitimi Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (HEPDAK) 2022 yılının Şubat ayında akreditasyon başvurusunda bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, HEPDAK Yönetim Kurulunun 03 Nisan 2023 tarihli kararı ile 07/04/2023–30/09/2025 tarihleri arasında geçerli olmak üzere “Akredite” olmaya hak kazandı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer,  Fakülte Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sevil Karahan Yılmaz ve  Dr. Öğr. Üyesi Serap Sökmen  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i bu kapsamda ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel de hazır bulundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer, akreditasyon sürecinde katkıda bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in şahsında üniversite üst yönetimine ve tüm birimlere teşekkürlerini iletti. Rektör Levent, Sağlık Bilimleri Fakültesini çalışmalarından dolayı tebrik ederek kurumsal akreditasyon süreçlerine temel oluşturan program akreditasyonun önemine değindi ve üniversitenin diğer fakülte ve yüksekokullarının da akredite olma konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü ifade etti.

Öğrenciler tarihi alanda kazı çalışmalarına katıldı Öğrenciler tarihi alanda kazı çalışmalarına katıldı

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz