Americano, Macchiato, Latte... İçeriklerine göre kahve seçimi... Americano, Macchiato, Latte... İçeriklerine göre kahve seçimi...

Rüyada kısmetin açıldığını görmek, huzur ve saadetin biraz bozulacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüya olduğu gibi çıkar.
Rüyada kısmet görmek, rüyayı gören kişinin oldukça hayırlı bir olaya tanıklık etmesine delalet eder. Rüya sahibinin güvenilir ve sözünün ehli bir insan olduğuna işaret eder.
Rüya yorumlayanlara göre rüyada kısmet söylenmesi maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada evlenmek

Rüyada evlendiğini görmek genel olarak zenginlikle tabir edilir. Aynı zamanda Bereket ve bolluk ile beraber, yakın zamanda zenginliğe ulaşacağı yönünde rivayet edilir. Huzurlu ve mutlu bir yaşama erişeceğinin yanı sıra, hayırlı bir kısmet üzerinden evleneceği yönünde işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek

Rüyada tanıdık biriyle evlenmek, rüya sahibinin o kişiden yardım alacağı yönünde yorumlanır. Maddi ya da manevi önemli kazançlar elde etmek ve aynı zamanda destek şeklinde ifade edilir. Ayrıca mutlu bir beraberlik ile güzel bir evliliğin ardından huzurlu yaşam üzerine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmediği biriyle evlenmek

Eğer hiç tanımadığı biriyle evlendiğini görmesi, bireyin ölümünün yaklaşması ya da evini bir yerden başka bir ortama taşıyacağı anlamına gelir. Evlenmek kimi rüya yorumcularına göre, sanatla uğraşmak anlamına da gelir. Rüya içerisinde şahitlerin huzurunda evlenmek ise Allah'ın rızasını almak şeklinde yorumlanır

Rüyada düğün görmek

Rüyada düğün gören kişinin dertleri ve üzüntüsü kısa zamanda geçecektir. Bazı rüya yorumcuları rüyada düğün görmeyi olumsuz şekilde yorumlarlar. Rüyayı gören kişinin başına kötü olaylar geleceğine ve bu olaylar sebebiyle üzüntü yaşayacağına delalet eder. Ancak rüyada düğün görme konusunda yapılan genel yorumlara bakılacak olursa bu rüya, sahibinin hali hazırda var olan dertlerinin ve sıkıntılarının yok olacağına ve iş yaşamında yükselerek maddi olarak büyük bir rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boşandığını görmek

Rüyada boşandığını görmek evlilikte bazı sıkıntıların olacağına işarettir.
Kişi eğer bekar ise rüyada ayrılık görüyorsa sevgilisinden yakın zamanda ayrılacağına delalet eder.
Rüyada eşini boşadığını görmek, zenginlik ile tâbir olunur.
Bekar olduğu halde karısını boşadığını görmek, ölümün ve ecelin yaklaştığına tabir edilir.
Dindar bir adamın rüyada hanımını boşandığmı görmesi, dünyayı arkaya atıp ahiret için çalışmaya delâlettir.

Editör: Merve Kiraz