Düşmek

Sıklıkla kişiler rüya da düştüklerini görürler. Hatta tam yere düştükleri anda uyanırlar. Bu rüyanın genelde iş, aşk, arkadaşlık gibi konularda yaşanılan büyük problemleri işaret ettiği söylenir.

Ünlüyle tanışmak

Ünlünün hangi konuda ünlü oluşu sizin hangi konuda neye ihtiyaç duyduğunuza işaret olabilir. 

Erzincan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 firari hükümlü yakalandı Erzincan'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 firari hükümlü yakalandı

Sınava girmek

Rüya da sınava girmek daha çok işle ve iş ile ilgili stresi temsil ediyor. Bu rüya kişiye her an tetikte olması gerektiğinin uyarısı niteliğinde olabilir.

Uçmak

Uçmak, kişinin yakın zamanda kendisine yük olan bir durumdan kurtulacağını işaret eder. 

 Su görmek

Berrak bir su görmek duygusal anlamda bir dengeye ulaşmak, mental olarak rahatlığa kavuşmak anlamına gelirken evinden su aktığını görmek zenginliğe, bolluğa yorulur. Su içinde yüzüyorsanız geçmişte bırakmak istediğiniz bazı konuların hala sizi rahatsız ettiği söylenir.

Kovalanmak

Kovalayan hayvan ise kendi öfkenizden, isteklerinizden ve diğer hislerinizden kaçtığınız anlamına gelebilir. gizemli ve bilmediğiniz bir şey tarafından kovalanıyorsanız, bu bir çocukluk anısı ya da geçmişte yaşadığınız bir travmayı temsil edebilir. Karşı cins birisinden kaçıyorsanız ise bunun anlamı aşktan çekindiğiniz, korktuğunuz ya da geçmişteki kötü bir ilişkinizin etkisini hala yaşadığınız anlamına gelebilir.

Dişlerin dökülmesi

Dişin düşmesi durumu, kişinin dış görünüşü ile ilgili problemler yaşadığına ve çekiciliğinden şüphe ettiğine yorulabilir. Ayrıca iletişim becerileriniz konusunda şüpheye düştüğünüzde ya da gün içinde söylediğiniz bir şeye kafanızı taktığınızda sık sık bu rüyayı görebilirsiniz. 

Ejderha görmek

Rüyada ejderha görmek genel olarak kişinin zaferine işaret ettiği şeklinde yorumlanır. Bu zafer hayata karşı güçlü bir duruş olarak tasvir edilebilir. 

Editör: Sena ERDOĞAN