K2 Universal basınçlı araba yıkama makinesi, çok amaçlı kullanım ile ön plana çıkıyor. Araba ve bahçedeki kirleri güveilir bir şek,lde temizlemeyi vaat ediyor.

 Cihaz hem kirli yüzeyler hem de bahçe aletleri üzerinde harika sonuçlar yaratmakla birlikte, ev ve avlu gibi alanlarda yapılan temizlikler için de kullanılabiliyor.

Araba temizlerken kullanılan köpük jeti, araba şampuanı (0,5 litre) ve yıkama fırçası gibi aksesuarlar ürün ile birlikte temin edililiyor. Güç kablosu düzgün ve yerden tasarruf sağlayan bir şekilde istiflenebiliyor.

Düşük ağırlığı ve kullanışlı tutacağı sayesinde ürün, istenilen her yere taşınabiliyor. Aynı zamanda ürün hızlı bağlantı sistemi yardımı ile, üç metre uzunluğundaki yüksek basınç hortumu cihazdaki tetik tabancasına bağlanarak kullanılıyor.

Ek olarak, güç kablosuda dahil olmak üzere, ürünle birlikte temin edilen aksesuarların hepsi cihaz içerisinde saklanabiliyor.

Teknik Özellikler

Gerilim / Volt (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Basınç (Bar/MPa) 110 / 11
Su debisi (l/sa) max. 360
Saha performansı (m²/sa) 20
Giriş suyu sıcaklığı (°C) max. 40

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Kärcher Basınçlı Yıkama Makinesi 2 1280X752

"Harika araba bahçe pırıl pırıl."

"Bar basıncına göre güzel bir ürüne halı yıkamak için aldım memnun kaldım beklentimi karşıladı."

Limonları küflenmeden saklamak için uygulayabileceğiniz yöntemler Limonları küflenmeden saklamak için uygulayabileceğiniz yöntemler

"Klima temizligi için iş yerimize aldık harika bir ürün."

"Ürün güzel hızlı bi şekilde elime ulaştı. Fakat hortum için bağlantı aparatı çıkmaması şaşırttı. Kendim temin etmek zorunda kaldım yine de işimi gördü teşekkürler."

"Ürün aslında fena degil ev kullanicisi icin yeterli denebilir. cok fazla bir basinc beklemeyin kurumus camurlari falan zor cikariyor. En buyuk problem hortumu cok kisa. uzun hortum istiyorsaniz makina kadar para vermeniz gerekiyor. O yuzden uzun hortumu yurtdisindan siparis ettm o da 500tlye geldi ve gelen malzeme k2 uyumlu yazmasina ragmen uymadi. Yani ozetle keske bunu alacagima bosch alsaydim onun parca temini daha rahat ve ucuz."

Editör: Sena ERDOĞAN