Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hüsemettin Erol ile birlikte Mertekli Yol Kontrol Noktasındaki jandarma personeli ve güvenlik korucuları ile iftar sofrasında bir araya geldiler.

Jandarma personellerini ve güvenlik korucuları ile aynı sofrayı paylaşan Vali Makas ve beraberindekiler, kahramanlarımızla bir süre sohbet de ettiler.

İftar sonrasında güvenlik güçlerinin Ramazan ayını tebrik eden Valimiz Makas, Ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden Mehmetçiklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın bahtiyarlığı içerisinde olduğunu belirtti. Vali Mehmet Makas’ın konuşmasının devamında, "Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Gece gündüz demeden görevleri başında olan evlatlarımızın vatan savunmasında gücünü, ferasetini, dirayetini daim kılsın” dedi.

Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler, daha sonra uygulama noktasında nöbet tutan görevi başındaki güvenlik güçlerini de ziyaret ederek, kolaylıklar dilediler.

Editör: Doğu Gazetesi