Ev yangını korkuttu! Ev yangını korkuttu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar 13 Şubat tarihinde yaşanan göçük felaketi ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Erzincan'a geldi. Bu gün Saat 15.30'da Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile görüşen bakan Bayraktan toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Bakan Bayraktar, İliç'te ki çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Hedefimiz özellikle niyetimiz bayrama kalmadan 9 ailemizin beklediği çalışma arkadaşlarımızı bulmak. Dolayısıyla bunun için yoğun bir gayret devam ediyor. Mevsim yağışa döndü, yağışa rağmen çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir emniyetten taviz vermeden, orada çalışan arkadaşların sağlığı, iş güvenliği çerçevesinde kararlı bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Biz netice alacağımıza inanıyoruz." dedi. 

Çevreyle alakalı da açıklamalarda bulunan Bayraktar, "Çevreyle alakalı tedbirlerimiz çevreyle alakalı ölçümlerimiz de devam ediyor. Düzenli olarak ölçümler yapılıyor. Çok şükür herhangi halk sağlığını, çevreyi tehdit edecek bir olumsuzluk yok. Devletimiz bütün imkanlarıyla olay yerindedir. Takibini devam ettirmektedir." ifadelerini kullandı. 

Editör: Mücahit Özdemir