Belirlenen plan dâhilinde alt ve üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce imar yolu açılan Çukurkuyu Yerleşkesi Sarıgöl Mahallesinde stabilize çalışması yapılırken, Kurutilek mevkisinde bulunan villa arsalarına yeni imar yolu açma çalışmaları başlatıldı.

Vatandaşların kullanımı için yeni yeşil alanlar oluşturmak ve Erzincan’a pek çok yeni park, bahçe ve yeşil alan kazandırmayı amaçlayan Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yavuz Selim Mahallesi 175. Sokakta yeni park yapımına başlanıldı.

Bakım onarım çalışmalarına devam ediliyor

Sağlıklı ve daha yeşil bir Erzincan için çevre düzenleme çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren ekipler, yeşil alan ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme ve yabani ot temizliği yapıyor. Çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Parkına gül dikimi yapılırken, otomatik sulama sisteminde bozulan ve yıpranan borular değiştirilerek tamir edildi.

Editör: Doğu Gazetesi