Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci Erzincan’a bir dizi açılış yapmak için gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın programlarımı ve Hakkâri Şemdinli İlçesi Odaklar Bölgesindeki çatışmada şehit olan 8 güvenlik görevliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci şu ifadelere yer verdi; Bildiğiniz üzere Hakkâri Şemdinli İlçesi Odaklar Bölgesinde çatışmada 8 güvenlik görevlimiz şehit olmuştur, 2 güvenlik görevlimiz de yaralanmıştır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Bildiğiniz üzere Sayın Başbakanımız, hemşerimiz Binali Yıldırım beyefendi 3 Kasım 2017 Cuma günü ilimize teşrif edecektir. Bende kısaca size yapılacak olan programla ilgili bilgi vereyim. Erzincan Üniversitemizin Akademik açılış töreni, Sayın Başbakanımıza Fahri Doktora tevcih töreni ve rahmetli kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinin açılışları yapılacak. Akabinde Organize Sanayi Bölgemizde sanayicilerle birlikte toplantı gerçekleşecek. Cumartesi günü ise Sünebele Tüneli İnşaatı inceleme gezisi, Kemaliye Dutluca yolu temel atma töreni ve Refahiye’de de temel atma törenleri gerçekleşecek. Ben tüm hemşerilerimizden 10.30’da Erzincan Havaalanında bulunarak Başbakanımızı Erzincan’a yakışır bir şekilde karşılamaya davet ediyor ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Editör: Doğu Gazetesi