Erzincan Camii- Kebir’de Akşam namazına müteakiben düzenlenen Hatim ve Mevlut programına Erzincan İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği(ERİHMED) Yönetim kurulu ve üyelerinin tamamı  Erzincan Diyanet-Sen Sube Başkanı Zakir Yıldız, İmam Hatip Okulları idarecileri,Kurum müdürleri ve  kalabalık cami cemaati katıldı. Bayan cemaatinde ilgisi oldukça fazla oldu.

Kurra Hafız İmam Hatiplerden Nur Muhammed Coşkun ve Yunus Emre Kılıç Okudukları Kur’an Tilaveti ile Gönülleri Coşturdu. Camii Kebir İmam Hatipleri Hüseyin Demir, Adem Kocatürk ile  Müezzinleri Hüseyin Seren ve  Ahmet Taştekin  güzel sesleri ile okudukları  ilahi ve Mevlut ile cami cemaatini duygulandırdılar.

Kur’an Kursları Müdürü Ali Şen’in  Yapmış olduğu dua ile sona eren mevlut programı cemaat ile kılınan yatsı namazı sonrası programın düzenlenmesinde emeği olan özellikle Erzincan İmam Hatip mezun ve Mensupları derneği yönetim kurulu başkanı Burhan Çakır ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Cami cemaatine mevlüt şekeri ikram edildi.

Editör: Doğu Gazetesi