Türkiye'nin her ilinde gerekli alt yapı çalışmalarını yaparak seçkin ve işten anlayan teknik servis kadrolarını bünyesinde toplamayı başaran sitesi, sektörün en büyük eksiği olan kaliteli ve güvenilir hizmetleri, tüm Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünü kullanıcıları ile buluşturmak istiyor. Bu konuda istikrarlı adımlar atarak yoluna devam eden sitemiz, ülkede faaliyet gösteren bütün Beyaz Eşya markalarının Teknik Servis Numarasını sizlere sunuyor. Sitemize giriş yaparak yaşadığınız bölgede garantili ve sağlam işçilik hizmeti sunan Teknik Servis Ekiplerine ulaşabilirsiniz. Arçelik şirketi geliştirdiği teknoloji harikası Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile insan hayatını daha konforlu bir hale getirmeyi başarıyor. Bu çalışmasına ek olarak teknik servis ekiplerini de geliştiren şirket, gün içinde karşınıza çıkan her türlü cihaz arızası için size bir telefon kadar yakındır. , arıza veren elektronik ev ürünlerini oldukça başarılı bir şekilde onarıp size ilk günkü sağlam haliyle teslim ediyor.

Uzman kadro ekibimiz, yılların verdiği bilgi birikimi ve deneyimi yerinde kullanarak bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev cihazını kısa sürede tamir ediyor. Her onarımdan sonra ekstra garanti veren ekibimiz, kesintisiz bir servis anlayışı ile çalışmaktadır. Ürünlerinizde meydana gelen teknik arızaları onarırken bozulan parçaları Arçelik şirketi tarafında üretilen orijinal yedek malzemeler ile değişen Erzincan Arçelik Servislerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Ülkemizde çok uzun yıllardır faaliyet gösteren ve teknolojik her gelişmeyi imal ettiği Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerine uygulayan Beko şirketi, Avrupa'nın da birçok ülkesine satış yaparak sektörde söz sahibi olduğunu ispatlıyor. İstikrarlı yükselişini teknik servis alanında da göstermeye kararlı olan Beko markası, bozulan elektronik ev cihazlarını kaliteli ve güvenilir hizmet sunan teknik servis ekiplerine yönlendiriyor. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın arızalı Beko ürünlerin garantili bir şekilde onarılması için ile görüşmenizi öneriyoruz.

Editör: Doğu Gazetesi