Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkan Yardımcısı  Romancı ve Hikayeci Hamdi Ülker uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayata veda etti.

Hamdi Ülker'in Cenazesi 21 Mayıs 2019 salı günü öğlen namazına müteakip  Terzibaba Camiinde kılınacak.Terzibaba Mezarlığına defnedilecektir.

Hamdi Ülker kimdir?

Erzincan- Çayırlı- Cennetpınar Köyünde doğdu. İlköğretimi doğduğu köyde, orta öğretimi Kars Susuz Kazım Karabekir Öğretmen Lisesinde bitirdi. Daha sonra Erzincan Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesinden mezun oldu. Adıyaman, Tekirdağ'ın Çerkezköy ve son olarak da ilimiz Erzincan'da öğretmen olarak çalıştı. Uzman Öğretmen unvanı aldı. Halen çeşitli sosyal derneklerde üyeliği ve yöneticiliği bulunmaktadır. Hikaye ve roman alanında eserleri bulunan yazarın başta Türk Dil Kurumu Dergisi olmak üzere çeşitli dergi ve gazetelerde hikaye ve köşe yazıları yayımlandı. Halen Akra Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisinde yazar ve yayım kurulu üyesi olarak edebiyat dünyamıza katkıda bulunmaya çalıştı. Evli ve bir çocuk babasıdır...

ESERLERİ: 1.Bedel- (Sarıkamış olarak yeniden yayımlanmıştır)-Roman 2.Son Cemrem-Öyküler

3.Bana Aşkı Anlatır Mısın?- Roman

 4. Dergah "İçimdeki eşkıya"- Roman

5.Kardelene Mektuplar- Öyküler

6. Doğu Ekspresi- Hikaye

7. Gökmavi- Roman

Editör: Doğu Gazetesi