AnaGol24 Erzincanspor, ligin ikinci  maçında hafta sonu  Diyarbekır spor ile karşı karşıya gelecek. Antrenmanlarına ara vermeden devam eden kırmızı siyahlı temsilcimiz puan ve puanlar alarak sezonun ikinci haftasında taraftarına galibiyet armağan etmek istiyor.

13 Şubat Şehir Stadyumunda hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı takımda hedef 3 puan.  Gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Mehmet Kaya, futbolcularla saha ortasında ufak bir toplantı yatı. Ardından antrenmana geçen futbolcuların oldukça keyifli olduğu gözlendi. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular ikiye bölünerek  dar alanda pas çalışması yaparken ardından çift kale maçla antrenmanı sürdürdüler.

Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mehmet Kaya, kameralarımıza antrenman öncesi şu açıklamalarda bulundu; “İlk maçımızı gurubumuzun iddialı ekiplerinden Tire ile oynadık.  Tire’de oynadığımız maçlar sezon başının genel karakteristik maçlarını yansıttı. Daha sonra bir kupa maçı oynadık. Önümüzde ki Pazar günüde yine gurubumuzun iddialı takımlarından Diyarbakırspor ile oynayacağız. Önemli transferler yapmış güçlü bir takımla oynayacağız. Bizde iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Erzincan halkına Pazar günü iyi bir futbol sergileyip üç puan ile bitirme umudundayız. İdeal kadromuzla maça çıkacağız. İyi hazırlandık. İdeal kadromuzda bir iki oyuncu ile ilgili kararsızız. Bu isimleri de Pazar gününe netleştirip ideal kadromuzla maça çıkacağız. Forvet arayışında Gökhan Demir ile anlaşma yaptık. Elimizde iki isim daha vardı. Aybars ile Murat. Şimdi üçlü bir rekabete girecekler. O hafta kimi iyi gördüysek onu oynatacağız” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi