Erzincan Ordu caddesinde saat kulesi önünde oluşturulan stantlara öğrenci ve gençlerin yoğun ilgisi oldu. Özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği satranç, mangala ve matrak oyunlarına ilgi yüksek oldu.

Erzincan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burak Mumcu Mobil Gençlik Merkezi projesi hakkın da yaptığı açıklama da; “Gençlik merkezi ile birlikte yapmış olduğumuz Avrupa Birliği Projesi ile bir mobil gençlik merkezi aracımızı Erzincan’a kazandırdık. Sekiz ay boyunca gençlik merkezimize ulaşımı, erişimi kısıtlı gençlerimizi, köyleri, beldeleri gezerek buralarda ki gençlerimize hem gençlik merkezimiz ile ilgili bilgiler vereceğiz ve onlara gençlik merkezimizin faaliyetlerini tanıtacağız. 

Projenin geçmesinde emeği olanlara teşekkür eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Aracımız da hem sportif hem de gençlik merkezimizin yaptığı sanatsal faaliyetleri içeren bilgiler olacak. Bu bilgiler gidilip o köydeki çocuklarımıza gençlerimize aktaracak ve gençlik merkezimize gelmelerini sağlayacağız.

İlimize hayırlı olsun diyerek sözlerine devam eden Mumcu, İnşallah Mobil gençlik merkezimizin sayısı artar. Bu gençlik merkezlerimizle ulaşımı, erişimi kısıtlı gençlerimize ulaşmış oluruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi