Proje sorumlusu Hayrettin Paşa İlkokulu müdür yardımcısı Çetin Aslan proje hakkında yaptığı açıklama da; “Hayrettin Paşa İlkokulu olarak Ülkemizde Misafir olan kardeşlerimize destek olmak amacıyla başlatmış olduğumuz "Yalnız Değilsin" Sosyal Sorumluluk projemizi geniş veli desteğiyle hayata geçirdik dedi.

Özellikle Hayrettin Paşa İlkokulumuz da eğitim gören Misafir öğrencilerimizin ailelerine giysi,gıda ve temizlik ürünlerinin dağıtımına başladıklarını belirten Çetin projeye destek veren velilerimize çok teşekkür ederim dedi. Projeye katılımın yüksek olduğunu belirten Çetin Projemize desteklerini esirgemeyen daima yanlarında olan Mahalle muhtarı Murat Tapan ve mahalle sakinlerine de teşekkür ederim dedi.

Hayrettin Paşa İlkokulu müdür ü Murat Burak San Proje ile ilgili olarak yaptığı açıklama da; Müdür Yardımcımız Çetin Aslan tarafından başlatılan Yalnız Değilsiniz projesi kapsamında mahalle muhtarımızın da katkıları ile velilerimiz tarafından toplanan yardımları ilk olarak evleri dolaşarak gıda ve temizlik malzemelerini dağıttık. Giyim malzemelerimizi ise ihtiyaç sahiplerimiz okulumuza gelerek kendilerine uygun olanları seçerek alıyorlar.

Projede emeği olanlara teşekkür eden Hayrettin Paşa İlkokulu müdür ü Murat Burak San, projemiz devam ediyor herkesten Allah Razı Olsun” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi