Bu sezon kendi liglerinde sıkıntılı günler geçiren iki takımın mücadelesine sahne olan Eskişehirspor ile 24 Erzincanspor maçında her iki taraf birbirlerine ilk kez rakip oldu. 6 bin kişilik Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanan mücadele, saat:13.00’da başladı. Karşılaşmayı ise hakem Murat Özcan yönetti.  

Maça etkili başlayan 24Erzincanspor maçın başında Erdi Kasapoğlu’nun ayağından bulduğu gol ile öne geçti. 24Erzincanspor’un golünden iki dakika sonra ise Eskişehirspor’un golü Uğur İnceman’ın ayağından geldi. Semih Şentürk 17. Dakikada tekrar eşitliği bozarak takımını yeniden öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve 24Erzincanspor ilk devreyi yenik kapattı.

İkinci yarıya etkili başlayan 24Erzincanspor, Mükail Baydır’ın etkili oyunu ile birçok gol fırsatı yakaladı. 51. Dakikada Mükail Baydır rakip alanda topu aldı rakiplerini tek tek geçti uygun pozisyonda topu Aybars ile buluşturdu ve pası alan Atilla Aybars Garhan’a boş kaleye topu yuvarlamak kaldı. Maçta başka gol olmayınca normal süre 2-2 sona erdi.

Uzatma devrelerinde oyunda daha istekli olan 24Erzincanspor 110. Dakikada Murat Torun, 120. Dakikada Fatih Mustafa Baydemir’in ayağından bulduğu gollerle maçı 4-2 kazandı.

Karşılaşmada özellikle Mükail Baydır, Serhat Keskinsoy, Ensar Karakulakoğlu ile Kaleci Bilal Atmaca oynadıkları futbol ile taraftarların beğenisini topladı.

TFF 1. Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan kırmızı şimşekler, 5 hafta sonunda 3 puanla 17. sırada yer alıyor. Erzincan temsilcisi ise mücadele ettiği 3. Lig 2. Grup da 3. haftayı galibiyetsiz tamamlayarak 1 puanla 17’nci sırada kendine yer buldu. 

Editör: Doğu Gazetesi