M. Hasad Yüksel konu ile ilgili açıklamasında; “Türkiye’de olumsuz kar yağışı devam ederken, Gazetelerde, TV’lerde saatlerce Yollarda kalanları ya Kayaklı Cankurtaran yada Karayolları Greyderlerle yolları açarak insanları kurtardıklarını görmekteyiz.

İliç Karayolları 166 Şube Şefliği  Karda Fırtınada geceli gündüzlü çalışarak Refahiye’den İliç’e, İliç’ten Kemah’a, İliç Divriği, Divriği Arapgir, İliç Kemaliye Arapgir, Kemaliye Başpınar  yolları toplam 425 km. yolu ulaşıma açmaktalar.

İliç  Karayolları 166. Şube Şefi Aydın Anıl, 4 Greyder, 8 Kamyon, 32 Personelle geceli gündüzlü Karda Tipide her türlü olumsuz koşullarda çok değerli ve çalışkan ekibimizle bölgemizin hizmetindeyiz. Resmi olarak 425.km yol olmasına rağmen mezralar, ahır yolları gibi insanların kullandıkları kullanabilecekleri geçici yolları bile hizmete açıyoruz.

Şu anki yoğunluğumuz, Hastalar ve Öğrencilerimizin eğitimlerini görmeleri için her an çalışmaktayız.

İliç Kuruçay köy Muhtarı Yusuf Günbey, İliç 166 Karayolları Şube Şefliğine teşekkür ederek,’Yolumuz İliç Refahiye, Kemah-Refahiye yol bağlantısında 30 üzerinde köy yolu bağlantısı Kuruçaydan geçtiğinden Karayollarının çalışmalarını takdir ve tebrik ediyoruz.

Elmacık Köyünden Mehmet Çoban’da,Bu kış günü bizi mağdur etmediler bunaltmadılar,Erzincana, Sivasa,Elazığa gidiş gelişimizdebizleri yolda koymadılar,bunun için başta  İliç karayolları şube şefine greyder kullancılarına,şöforlarına ve tüm çalışan personeline teşekkür ederiz,’dedi.

 

Editör: Doğu Gazetesi