Kişisel ve Kurumsal Pul Projesi ile kişilere ve kurumlara pul bastıklarını kaydeden Erzincan PTT Başmüdürü Metin AĞDAŞ  “Bu uygulama kapsamında gerçek ve tüzel kişiler tarafından gönderilen görsel objelere kuruluş yıldönümü kutlamak, belli bir olayı anmak, ticari bir ürünün  tanıtımını yapmak,  doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, mezuniyet töreni ve çocuklarınıza ait fotoğrafları unutulmaz hale getirmek ve akıp giden zamana karşı yıllar sonra bir şahit göstermek için kişisel pullar basılarak bu  anları ölümsüzleştiriliyor.

Başmüdür  Metin AĞDAŞ, vatandaşlar PTT'den, çoğunlukla kendisinin, ailesinin, yakınlarının, sevdiklerinin fotoğraflarını pullara koydurarak onları bir anlamda ölümsüzleştirmek, belli bir olayı anmak, doğum günü, evlilik yıldönümü, mezuniyet töreni gibi özel günlerde hatıra olması amacıyla kişisel pul bastırma talebinde bulunuyor.

Ağdaş açıklamasında; “Kurumsal talepler ise daha çok tanıtım ve reklam amaçlı oluyor. Firmalar kuruluş yıl dönümünü kutlamak, belli bir olayı anmak gibi nedenlerle kişisel pul bastırıyor.

ilimizde Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi, Erzincan Üniversitesi, İl Özel İdaresi   ve bir çok Dernek, Esnaf ve Vatandaşlarımıza Kişisel Pul yapılarak teslim edilmiştir.
Siz de geleceğe bir iz bırakmak istiyorsanız Kişisel Pul sahibi olabilmek için Erzincan PTT Başmüdürlüğü ve PTT Merkez Müdürlüğünden  başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kişisel Pul yatay, dikey, kalpli ve yuvarlak perforajlı olarak basılabiliyor. Ayrıca istenildiği takdirde farklı şablonlarda özel tasarım uygulanabiliyor. Kişisel Pul, görselin PTT A.Ş.’ye eksiksiz tesliminden itibaren 10 gün içinde müşteriye sunuluyor” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi