Cemalettin Başsoy kimdir?
Cemalettin Başsoy Erzincan Refahiye 1959 doğumludur. Cemalettin Başsoy Ak Parti Erzincan İl Teşkilatı Başkanlığı görevinin sürdürmektedir. Cemalettin Başsoy evli ve üç çocuk babasıdır.
Erdoğan’ın açıkladığı adaylar;
ERZİNCAN: Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy
IĞDIR: Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş
ARDAHAN: Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy
BİNGÖL: Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi
HAKKARİ: Belediye Başkan Adayı Osman Kızılban
RİZE: Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap
BİTLİS: Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın
BATMAN: Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen
AĞRI: Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan
ERZURUM: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen
VAN: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar
SAMSUN: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz
HATAY: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adalet Bakanı Sadullah Ergin
DİYARBAKIR: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı milletvekili Galip Ensarioğlu
ŞANLIURFA: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç
Başbakan Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları; Özel eğitim kurumlarında engelli sayısı 2002′de 53 bin kişiydi. Şu anda bu sayı 231 bin kişiye ulaştı. Engelliden öğretmen olmaz diyorlardı. Biz bu yanlışı ortadan kaldırdık. Şu anda Engellilerin ailelerine aylık 703 lira ödüyoruz. 11 yıl önce 30 engelliye bir bakım elemanı düşüyordu. Şu anda 6 engelliye 1 bakım elemanı hizmet veriyor.
2013 Kasım ayı ihracat rakamları açıklandı. Geçen yılın kasım ayına göre ihracat yüzde 8,8 artarak, 13 milyar 798 milyon TL olarak gerçekleşti. Bu rakam Cumhuriyet tarihi boyunca tek bir ayda yapılan en yüksek ihracat rakamı. Yani aylık bazda Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Aralık ayında da küresel krize rağmen yıllık ihracatta gerileme yaşamayan nadir ülkelerden biri olacak.
Geçen hafta grup toplantısında 10 aday açıkladık. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında da 21 aday tanıttık. Muğla’da Muğla adayımızı tanıttık. Şu ana kadar 32 şehrimizin tanıtımlarını yapmış olduk. Bugün 15 şehrimizin daha adaylarını ilan edeceğiz. Böylece toplamda 47 aday açıklamış olacağız. Perşembe günü de İstanbul’da bir aday tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz. 
Editör: Doğu Gazetesi