Hoover HLE H9A2DCER-17 Kurutma Makinesi kumaşları ve renkleri zahmetsizce daha uzun süre kurutmak için tasarlanan kurutma döngüsü seti ile ön plana çıkıyor.

 hOn Uygulaması bulunan makine Wi-Fi + Bluetooth teknolojisi ile  uzaktan yönetilebiliyor.

Kaybedilen sıcak havayı yeniden kullanan ısı pompalı çamaşır kurutma makinesinin bu özelliği en verimli çamaşır kurutma makinesi türlerinden biri haline getiriyor.

Aynı zamanda kurutma makinesi bakım zamanı geldiğinde bildirimler gönderiyor. Giysilerin liflerini zorlamadan ana alerjenleri nötralize ediyor ve ev tozu akarları, evcil hayvan tüyü, polenler ve toz deterjan artıklarından giysileri arındırıyor.

Hangi sosyal medya platformunun Türkiye'de kaç kullanıcısı var? Hangi sosyal medya platformunun Türkiye'de kaç kullanıcısı var?

Kurutma makinesi; hOn App aracılığıyla 40'tan fazla ek program sunuyor. Sevilen progrmaları da kaydediyor.

Çift Filtre gibi yeni geliştirilmiş özelliklerle tasarlanan makinede sentetiklerle pamuklu kumaşlar karıştırılabiliyor, tüketicinin zamandan ve  enerjiden tasarruf etmesi sağlanıyor.

Öte yandan makine Woolmark onaylı özelliği sayesinde, kaşmir ve yün gibi özel yapıya sahip narin çamaşırların yumuşaklığını ve parlaklığını ilk günkü gibi koruyor.

Aquavision teknolojisi sayesinde kurutma makinesinde biriken su görülebiliyor. Taşınabilir su tankı sayesinde biriken suyu başka yerlerde değerlendirme imkenı sunuyor.

Etiket tarama fonksiyonu bulanan makinenin etiketi koparılsa bile tarama ile çamaşırların nasıl kurutulacağı öğenilebiliyor.

Teknik Özellikler

Hoover Hdr 300 Kurutma J 1280X905

  • 15+1 Program sayısı
  • Woolmark
  • Gecikmeli başlatma seçeneği
  • Program sonu uyarısı
  • Kuruluk derecesi seçilebilir
  • Kuruma süresi seçici
  • Elektronik Nem Sensörü
  • Filtre göstergesi
  • Tam tankı göstergesi

GERÇEK KULLANICI YORUMLARI

"Harika bir ürün çok memnunum yorum yapmadan teslim aldıktan sonra iki ay kadar kullandım bazıları çekme yapıyor diyor bende çekme yapmadı sadece canlı renklerin biraz rengi gidiyor."

"3 aydır kullanıyorum çok memnunum."

"Keşke daha önce alsaymışım. Kargo ve kurulum süreci çok kısaydı. Tereddüt ederek aldım ama çok memnunum."

"İyi ki almışım çok memnunum. Çamaşırlar güzel bir şekilde kuruyor."

"Sipariş verirken çok tereddüt etmiştim ama iyiki almışım çok kurtarıcı oldu, çok para verip büyük markalara gerek yokmuş."

"Hoover servisinin gelmesi de birkaç günü buldu. Birkaç ay önce Hoover marka çamaşır makinesi almıştım ona güvenerek kurutmada da bu markayı seçtim. Hiç pişman etmedi. Diğer markalara iki katı para ödemeye gerçekten değmez. Çok memnunum."

"Almadan önce çok araştırmıştım, kullanınca niye daha önce almadım dedim,elim ayağım oldu, Birde artIk hiç ütü kullanmıyorum. Makinadan çıkar dolaba yerleştir, hiç düsünmeyin, fiyatta çok iyi, çok da kullanışlı."

"Ürün çok kısa sürede sorunsuz bir şekilde elime ulaştı, ertesi gün servis geldi kurulum sağladı 2 kere çalıştırma imkanım oldu çok beğendim çok memnun kaldım,kıyafetlerde çekme gibi bir durum yaşanmadı tavsiye ederim."

"Çok çok memnun kaldım kendime yaptığım en güzel yatırım 4 gün içinde geldi ama horoz lojistikten memnun kalmadım ürün geldikten sonra hemen servisi aradım ertesi gün geldi ve çok çok ilgiliydi teşekkürler hoover."

Editör: Sena ERDOĞAN