26 Aralık’ta kulübün 90. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Altınordu camiası, saat tam 19.23’te yaklaşık 500 üyeyi Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki kokteylde bir araya getirecek.

Altınordu, 26 Aralık Perşembe günü kulübün 90. kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda geniş katılımlı bir kokteyl ve havai fişek gösterileriyle 90. yıl startını verecek olan kırmızı-lacivertliler, İzmir’in dört bir yanındaki billboardları ve toplu ulaşım araçlarını ise özel tasarlanmış 90 yıl reklamlarıyla süsleyecek.

Altınordu camiasından yaklaşık 500 kişiyi bir araya getirecek ve Dr. Salih Mertan başkanlığındaki dernek yönetimince organize edilen kutlamalar, 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koymayla başlayacak. Havagazı Fabrikası’ndaki organizasyon ise kulübün kurulmuş yılına atıfta bulunmak amacıyla saat tam 19.23’te başlayacak.

BAYRAMPAŞA’YA DİKKAT

2. Lig Kırmızı Grup’ta son 9 maçtır bileği bükülmeyen Altınordu, Bayrampaşa engelini de kayıpsız geçip devreyi lider bitirme planları yaparken Futbol Direktörü Murat Dizdar, İstanbul ekibinin çok can yakan bir takım olduğuna dikkat çekti. Bayrampaşa’nın, ligde ilk 6 sırayı paylaşan ekiplerden Bugsaş ve Ankaragücü’nü mağlup edip, Alanyaspor, Bandırmaspor ve Tepecikspor ile berabere kaldığını vurgulayan Dizdar, “Karşımızda 5 zorlu maçtan 9 puan çıkaran bir rakip olacak. Bayrampaşa’yı her rakibimiz gibi çok ciddiye alıyoruz. Coşku ve ciddiyetimizi kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kırmızı-lacivertli ekip, Bayrampaşa maçı hazırlıklarına başladı. Altınordu’da sarı kart cezalısı Sinan Osmanoğlu dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: iha