350W motoruyla vakum gücü sağlayan Kumtel Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi yüksek performansıyla  derinlemesine temizlik vaat ediyor.

Su geçirmez tasarımıyla ön plana çıkan halı ve koltuk yıkama makinesi "Su Yalıtım Sınıfı" ile güvenli kullanım sağlıyor.

Öte yandan makinenin 9KPa vakum derecesi derinmelemisine temizlik sunarken 35000rpm nominal hızı ise hızlı ve etkili temizlik yapmayı mümkün hale getiriyor.

83db ses seviyesi olan makine sessiz ve etkili kullanımıyla dikkat çekiyor. 5m güç kablosu uzunluğu sayesinde hareket serbestliği sağlayan makine temizlik yapmayı kolay ve pratik hale getiriyor.

1250 ml temiz su kapasitesi bulunan makinenin aynı zamanda 750ml atık su kapasitesi bulunuyor. 

Kendinden kilitleme anahtarıyla güvenli ve pratik kullanım sunan makine geniş temizleme fırçası ve kendi kendini temizleyen fırça ile her yüzeyde etkili temizlik sağlıyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Ürünün henüz bir kullanıcı yorumu bulunmamakla birlikte BİM'de satışa çıktığında kullanıcı yorumlarına ulaşılabileceği düşünülüyor. 

A101'de Satışa Sunulan JBL Bluetooth Kulaklık alınır mı? Gerçek kullanıcı yorumları A101'de Satışa Sunulan JBL Bluetooth Kulaklık alınır mı? Gerçek kullanıcı yorumları


 

Editör: Sena ERDOĞAN