Matrix, 5. Filmiyle İzleyici Karşısına Çıkıyor Matrix, 5. Filmiyle İzleyici Karşısına Çıkıyor

Ortaokul yıllarında beyin kanaması geçiren Akusta, bu zorlu süreci anlatırken "Hocamızın kafama yumruk atmasıyla oluşan bir durum" şeklindeki çarpıcı detayları aktardı.

O dönem futbol oynayan Akusta, sağlık sorunları nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldı. Halk Eğitim Merkezi tarafından teknik ressamlık kursuna yönlendirilen Akusta, tesadüfen gördüğü "Tiyatro Kursu kayıtları başlamıştır." ilanıyla oyunculuk kariyerine adım attığını belirtti. Akusta, çocuk tiyatrosuyla Ankara'da oyunculuğa başlayarak bugünlere gelmiş.

Çalışmayı Bırakmamış!

Sağlık problemleriyle mücadele eden Akusta, 2011 yılında geçirdiği bir kaza sonucunda yüzündeki kemiklerin kırıldığını, dişlerinin düştüğünü ve uzun bir tedavi sürecinden geçtiğini açıkladı. Ayrıca "Karagül" dizisi çekimleri sırasında kalçasındaki iki kemiğin çürüdüğünü öğrendiğini ve ağrılarının çok şiddetli olduğunu ifade etti.

Oyuncu, ağrılarına rağmen çalışmalarını sürdürmeye çalıştığını belirterek yapımcı Şükrü Avşar'ın yardımıyla ameliyat olma sürecini anlattı. Teşkilat dizisi çekimleri sırasında yaşadığı ani bayılma krizi ve beyin kanaması şüphesiyle hastaneye gitmesiyle ilgili de çarpıcı anılarını paylaşan Akusta, yoğun bir tedavi sürecinin ardından kısa bir süre sonra sete dönebildiğini dile getirdi.

Editör: Doğu Gazetesi