Dizilerde ki performansı ve yakışıklılığı ile kendisine hayran bırakan Burak Özçivit’in nasıl ünlü olduğunu biliyor muydunuz?

Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda, Kuruluş Osman ve nicesi… Dizilerde rol alan ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Burak Özçivit, şimdilerde Kuruluş Osman dizisinin başrolünde. Özçivit, kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile evli ve çiftin 2 oğlu var. 

Matrix, 5. Filmiyle İzleyici Karşısına Çıkıyor Matrix, 5. Filmiyle İzleyici Karşısına Çıkıyor

Sadece Türkiye’de değil birçok ülkede hayranı olan Özçivit’in şöhreti yakalama hikayesi ise oldukça şaşırtıcı!

Ünlü ismin babası ondan habersiz olarak Best Model yarışmasına fotoğraflarını gönderdi. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Özçivit’in fotoğrafları seçici kurul tarafından çöpe atıldı. Tam kariyeri bitti derken Özçivit’in şansı döndü ve çöpe atılan fotoğrafları organizatörler tarafından şans eseri görülerek beğenildi.

Tekrar listeye alınan Özçivit, 2004 yılında ki yarışmada gelecek vaad eden model seçildi. Bu yarışmanın ardından Uğurkan Erez ile çalışmaya başlayan Özçivit, 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey unvanını kazandı.

Zoraki Koca dizisi ile ilk kez dizi dünyasına merhaba diyen Özçivit, daha sonra Baba Ocağı ve Küçük Sırlar dizilerinde rol alarak kariyer basamaklarını tırmandı. Şimdilerde ise Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri...
 

Editör: Sena ERDOĞAN