Ok Gibi Kirpikler için 10 Makyaj Hilesi Ok Gibi Kirpikler için 10 Makyaj Hilesi

Birçoğumuz hayatta bir şeylere gecikmenin sıkıntısını yaşamaktayız. Peki daha kötüsünü yaşamış olanlar hiç aklınıza geldi mi? İnanın sizden daha kötüsü var. Tarihte enterasanlığı ile meşhur öyle gecikmeler yaşanmış ki günümüzde meşhurluğu ile bilinmeye devam ediyor. öğrendikten sonra benimki de bir şey mi diyeceksiniz. İşte o hikayeler;

1915 Çanakkale Savaşı'nda iken, İngiliz asker Jim Page bir dergide Worchester Sauce isimli yemek takımı şirketinin kupon karşılığı fincan veren kuponunu görüp keser ve cüzdanına koyar. 1996 yılında kuponu gönderen emekli asker, 80 yıl sonra fincan hediyesini alır.

1895 yılında Rusya'da doğan Roza Lagufnoff, 1910'da ABD'ye göç ederek vatandaşlık için müracaat eder. 1997 yılında vatandaşlığa kabul edilir.

1895 doğumlu Porto Ricolu, Ana Molina Osorio, babasının ölümü üzerine ara verdiği lise öğrenimini, 86 yıl sonra tamamlar ve diplomasını alır.

Ingiltere'de Molly Maxwel, 80 yıl önce başladığı Cambridge Üniversitesi'nden diplomasını, 104. yaş gününde aldı.

İngiliz Ulusal Piyango'sundan 1988 yılına göre 2 trilyon TL kazanan 89 yaşındaki bir kadın şöyle diyerek parayı almaz: "Bu parayı almaya hakkım yok, çünkü bileti ölmeden önce kocam almıştı, hem de ben bu yaşımdan sonra parayı ne yapabilirim ki?.."

Editör: Merve Kiraz