Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce ve Sakarya AEP Formatörü Banu Işık Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’yi ziyaret etti.

Ziyaretin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sağlıklı, mutlu, müreffeh aileler oluşturmak amacıyla Türkiye genelinde 81 ilde yürütülen “Aile Eğitim Programı” ile ilgili olduğunu söyleyen Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’ye Aile Eğitim Programı ile ilgili bilgiler vererek Sakarya'da bu program çerçevesinde yapılan çalışmalardan bahsetti.

Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ailenin önemine dikkat çekerek, “Sakarya Müftülüğü olarak, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte kolektif bir çalışma örneği sergilediklerini ve yürütülen Aile Eğitim Programı’nın işbirliği içerisinde hızla devam ettiğini” dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’ye, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak tarafından AEP eğitim kitapları, AEP masa takvimi, kalem ve AEP tanıtım DVD'sinden oluşan bir eğitim seti takdim edildi.

Kaynak: iha