Başkanlığa tek liste ile giren Erzincan Spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve  daha öncede bu kulübte Başkanlık yapan Refahiyeli İşadamı İlhan Mızrak  delegelerin tümünün oyunu alarak başkanlığa seçildi.
Erzincan Refahiyespor Kulübü, Divan Başkanlığı’nı  AK Parti Milletvekili adayı Burhan Çakır’ın yaptığı  olağanüstü  genel kurul toplantısını, Refahiye Çok  Proğramlı Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan kongrede divan oluşturuldu ve gelir - gider hesap bilançoları ile faaliyet raporları okundu. Yaklaşık  70 delegenin oy kullandığı  kongrede  açık     oylama  usülü ile yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Erzincan’dan ve Refahiye’den Bürokrasinin ilgi göstermediği, Seçime, sadece mevcut başkan Abdülkadir Can’ın aday olmadığı seçimde İlhan Mızrak’ın  başında bulunduğu liste katıldı. Kongre neticesinde, oy çokluğu ile İlhan Mızrak  ve listesindekiler yönetime seçildi. Listede şu isimler yer aldı; Yönetim Kurulu: İlhan Mızrak, Barbaros Dumanlı, Erdal Batal, Gökhan Altun, Erhan Çiftçi, Şamil Kadızade, ve Erkan Bozbudak
Erzincan Refahiyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Can,   yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “ Kongreye gelen herkese teşekkür ediyorum. Tüm sezon boyunca olduğu gibi yine Erzincan’ı yönetenler bizi yalnız bıraktı. görev süremiz içerisinde, beklediğimiz desteği Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu ile Belediye Başkanımız Vezir Dumanlı’nın  ve Refahiyeli  iş adamlar dışında Erzincan’da Valilik, Belediye  ile kurum ve kuruluşlardan göremedik. Bu süre içinde bizlere destek sağlayan Başta gururumuz Bakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, TCDD Genel Müdürümüz ;Süleyman Karaman, Refahiye Dernek Başkanımız ve İş adamlarımıza  ve taraftarlarımıza  teşekkür ediyoruz. Bu zor görevi devralacak yeni Yönetim Kurulu  arkadaşlarımıza her konuda destek olmayı söz veriyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz ” diye konuştu.
Erzincan Refahiyespor’un yeni  Başkanı İlhan Mızrak, Erzincan Refahiyespor Başkanlığı’na layık gören Kongre delegelerine teşekkür ettiğini belirterek;"Hemen önümüzdeki günlerde görev dağılımını yaparak, hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Teknik direktörün belirlenmesinin ardından  futbolcu transferlerine başlayacağız.  İnanıyorum ki bu takım önümüzdeki süreçte önemli başarılara imza atacak.  Bizim öncelikli hedefimiz bir üst lige çıkmak olacak. Bu konuda Refahiyelilerin ve Erzincanlıların  ve camiamızın desteğine ihtiyacımız var. Takımın içinde bulunduğu şartlarda tüm sorumluluğun yönetime bırakılması ağır olacaktır. Bu nedenle tüm kamuoyunun desteğin, bekliyor ve onları yanımızda görmek istiyoruz. " dedi.
         Kongrede Erzincan Refahiyespor takımını yalnız bırakmayan Turan Aras’a Yeşil Beyazlı takım’ın Yönetimi tarafından ilgisinden dolayı plaket ve hediye takdim edildi. Görevi Bırakan Abdülkadir Can, kongreye gelerek Erzincan Refahiyespor’u yalnız bırakmadığı ve her sezon maddi ve manevi destek veren Refahiyeli İşadamı Turan Aras’a teşekkür etti.

         Kongrede kısa bir konuşma yapan İşadamı Turan Aras’da Erzincan Refahiyespor’u zor şartlar altında bugünlere getirenlere Başta Başkan Adülkadir Can ve Yönetimine   teşekkür ederken, yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Mızrak ve ekibine başarılar diledi.
          Erzincan Refahiyespor’da başkanlığa seçilen İlhan Mızrak ile Başkan adayı olmayan Abdülkadir Can, seçimin sonunda Erzincan Refahiyespor taraftar gurubu Köroğlu Tayfa ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Editör: Doğu Gazetesi